Beneficiile roșiilor bio:

Roșiile sunt perfecte pentru a vă menține sănătoși. Datorită lor beneficiați de un conținut bogat de antioxidanți, minerale, potasiu, magneziu, fier, fosfor, ajută la menținerea sănătății ochilor datorită zexatinei, au un conținot ridicat de vitamine, B, A, C.
WHAT PEOPLE SAY


KEVIN SMITH

JESSICA BROWN

JERY DANIVAL
CERTIFICARE ECOLOGICĂ

Beneficiile legumelor bio asupra sănătății:
Produsele ecologice, numite și produse bio, cunosc în prezent un veritabil succes
La unde agricultorii și comercianții care se ocupă cu astfel de produse beneficiază de prevederi legale stricte, consumatorii fiind siguri de ceea ce cumpără.
Diferența dintre legumele ecologice față de cele cultivate în alte moduri constă în calitatea, gustul și virtuțile lor naturale, ceea ce face ca oamenii să le consume cu mare plăcere.
Legumele cultivate în regim ecologic sunt mai sigure din punctul de vedere al consumului. Deși este dificil de stabilit legătura dintre tipul de agricultură și efectele sale asupra sănătății oamenilor, specialiștii au efectuat numeroase studii prin care au demonstrat că produsele ecologice au mai multe beneficii.
Mai multe studii s-au axat pe bogăția în vitamine, minerale și oligoelemente ale egumelor obținute în regim ecologic. Bineînțeles, ca toate acestea depind și de factori precum: varietatea cultivată, natura solului, condițiile climatice.
Vitamina C este mult mai prezentă în produsele bio decât în celelalte obișnuite.
Toți amatorii afirmă că produsele 100% naturale sunt mai bune la gust.
Conform unui sondaj recent, doi francezi din trei aleg produsele bio pentru gustul lor inimitabil. Este a doua motivație de cumpărare, după preocuparea pentru sănătate.
Productivitatea obținută în culturile ecologice este mai mică, dar studiile arată superioritatea nutrițională a alimentelor biologice.
Legumele bio conțîn mai puțină apă decât legumele „clasice”. Nu conțin deloc ingrasamnite chimice sau pesticide, atât de dăunătoare sănătății nosatre.
Cel mai recent studiu a demonstrat că majoritatea legumelor bio conțîn mai mulți antioxidanți, precum polifenoli, vitamina C și E, reputați pentru diminuarea riscurilor de boli cardiovasculare și cancerigene fiind mai bine echilibrate în aminoacizi, substanțe indispensabile pentru bună asimilare a nutrimentelor.

Prind cu gura staminele florilor de tomate
și le scutur și le bâzâi floarea
folosind toți mușchii de zbor.
Acesta este primul pas către roșiile
gustoase si ecologice Agrofresh
Când mă scutur, polenul cade
prin porii anterelor mele,
pe picioarele mele și îl duc înapoi
Reginei noastre de la stupul de bondari
din sera noastra Agrofresh
În câteva ore de la vizitarea florii
stamina începe să devină maro.
Asta inseamnā ca s-a polenizat!
În 50 de zile, roșiile Agrofresh
frumos coapte vor fi gata de cules.
În stupul meu, sunt 80 de bondari .
Și pot fi peste 500 de bondari
în serele noastre, ocupați cu munca,
bâzâind fericiti cele mai bune roșii
pentru clientii nostri! Gusturi adevarate!
BENEFICIILE
CASTRAVEȚILOR BIO:

Principalii constituenți cunoscuți ai castraveților bio sunt: vitamina A, vitamina B, vitamina C, complexul B (B1, B3, B3, B5, B6, B9), vitamina E sulf, magneziu și oxid de calciu. De asemenea, acesta mai conține și sodiu, potasiu, magneziu, caroten, fier, iod, proteine, hidrați de carbon, siliciu asimilabil și mucilagii.


INDEPENDENTLY OWNED

HARVEST INNOVATIONS
There are many variations of passages of available, but the majority have in some form, by humour words which don’t look believable.
AGRICULTURE FARMING
There are many variations of passages of available, but the majority have in some form, by humour words which don’t look believable.
ORGANIC SOLUTIONS
There are many variations of passages of available, but the majority have in some form, by humour words which don’t look believable.